Losse Beloningsmodule

Beloon chauffeurs voor duurzaam en veilig rijgedrag

Transportondernemingen, die haar chauffeurs consistente beloningen geven voor het geleverde rijgedrag, realiseren een hoger rendement van het wagenpark, meer tevreden chauffeurs en minder onderhoudskosten.

Stel uw eigen prijzen in

Elk bedrijf is uniek en kent een eigen cultuur, sfeer en klantenkring. Daarom hebben we de beloningsmodule zo ingericht dat het bedrijf zelf kan instellen welke prijzen een chauffeur ontvangt bij een puntenaantal.

Onderlinge Competitie

Chauffeurs vergelijken hun prestaties met die van collega’s. 

Wie gaat met de mooiste prijs van het kwartaal naar huis?

Prijzen voor alle deelnemers

We vinden dat iedereen een compliment verdient. Daarom hebben alle alle chauffeurs de mogelijkheid om per kwartaal prijzen te verdienen op basis van de behaalde medailles in de chauffeursapp.

Een kijkje in de beloningsmodule

Medailles en Punten

In de NEXTdriver chauffeurs app verdient een chauffeur punten voor elke medaille die is behaalt voor het geleverde rijgedrag. Bronzen, zilveren en gouden medailles staan gelijk aan respectievelijk 30, 50 en 70 punten.

Verschillende Moeilijkheidsgraden

Managers kunnen de moeilijkheidsgraad van prijzen zelf instellen. Van eenvoudig (door iedereen te verdienen) tot zeer moeilijk. Stel de uitdaging voor uw chauffeurs geheel naar eigen wens in.

Tarieven

Beloon chauffeurs

De beloningsmodule is te implementeren in alle NEXTdriver services als extra optie voor een vast bedrag per maand én als zelfstandige module om te implementeren met uw eigen coaching.

Maandelijkse kosten

€9 per chauffeur per maand

Laagdrempelige oplossing

Door goed rijgedrag te belonen door middel van onze beloningsmodule verhoog je de betrokkenheid van werknemers op een eenvoudige manier.

Eenmalige kosten

Introductie en opstart: €100
Per extra bedrijfsgroep per land: €25

Implementeer de beloningsmodule in uw rijgedragcoaching

Neem vrijblijvend contact op voor een productdemo van de beloningsmodule.