Beloningsmodule voor chauffeurs

Waardering voor duurzaam en veilig rijgedrag van uw chauffeurs

Transportondernemingen, die haar chauffeurs consistente waardering geven voor het geleverde rijgedrag, realiseren een hoger rendement van het wagenpark, meer tevreden chauffeurs en minder onderhoudskosten.

happy drivers that earned rewards for their driving performances

Hoe werkt de beloningsmodule

De NEXTdriver beloningsmodule is een gereedschap waarmee fleetmanagers waardering kunnen tonen voor het geleverde rijgedrag van chauffeurs. De beloningsmodule is een extra toevoeging die bovenop de NEXTdriver chauffeursapplicatie en coaching werkt. 

Stel uw eigen prijzen in

Elk bedrijf is uniek en kent een eigen cultuur, sfeer en klantenkring. Daarom is de beloningsmodule zo ingericht dat het bedrijf zelf kan instellen welke prijzen een chauffeur ontvangt bij een puntenaantal.

Denk onder andere aan een thermoskan met bedrijfslogo, een persoonlijke reep chocolade, een hotelovernachting, ticket voor een sportwedstrijd of concert, of een product van je klant.

Onderlinge Competitie

Chauffeurs vergelijken hun prestaties met die van collega’s. Wie gaat met de mooiste prijs van het kwartaal naar huis en welke groep chauffeurs presteert het beste?

Inloggen is meedoen

Door goed rijgedrag en regelmatig in te loggen in de NEXTdriver app ontvangen chauffeurs medailles. Iedere medaille staat gelijk aan een aantal punten die in te wisselen zijn voor verschillende prijzen.

Prijzen voor alle deelnemers

We vinden dat iedereen een compliment verdient. Daarom hebben alle alle chauffeurs de mogelijkheid om per kwartaal prijzen te selecteren op basis van de behaalde medailles in de chauffeursapplicatie.

Een kijkje in de beloningsmodule

Medailles en Punten

In de NEXTdriver chauffeurs app verdient een chauffeur punten voor elke medaille die is behaalt voor het geleverde rijgedrag. Bronzen, zilveren en gouden medailles staan gelijk aan respectievelijk 30, 50 en 70 punten.

Verschillende Moeilijkheidsgraden

Managers kunnen de moeilijkheidsgraad van prijzen zelf instellen. Van eenvoudig (door iedereen te verdienen) tot zeer moeilijk. Stel de uitdaging voor uw chauffeurs geheel naar eigen wens in.

Veelgestelde vragen en voorbeelden

Waarom werkt het belonen van chauffeurs

Transportondernemingen, die chauffeurs consistente beloningen geven voor het geleverde rijgedrag, realiseren een hoger rendement van het wagenpark, meer tevreden chauffeurs en minder onderhoudskosten ten opzichte van ondernemingen die niet belonen of dit structureel oppakken.

Beloningsvoorbeelden van NEXTdriver

Vanuit onze ervaringen met het belonen van chauffeurs op het rijgedrag zien we dat de volgende beloningen goed werken:

Bedrijfskleding

Thermoskan

12V ventilator

Coupon om wat lekkers te halen bij een lokale onderneming, denk aan ijs, snacks of lokale producten zoals kaas en vlees

Luchtverfrisser voor in de wagen

Pins voor het interieur

Vaak denken bedrijven dat het belonen van chauffeurs finaciële prikkels moeten zijn.

Vanuit de data-gedreven methodiek van NEXTdriver zien we dat niet financiële beloningen resulteren in betere resultaten en meer draagvlak onder de chauffeurs.

Tarieven

Toevoeging voor chauffeurs

De beloningsmodule is te implementeren in alle NEXTdriver services als extra optie voor een vast bedrag per maand.

Vaste kosten

€2 per chauffeur per maand

Losse beloningsmodule

Wil je alleen de beloningsmodule voor de chauffeurs zonder onze coaching? Neem dan contact op met ons team voor de mogelijkheden.

Implementeer de beloningsmodule voor uw chauffeurs

Neem contact op voor een demonstratie van de beloningsmodule.

Beloningsmodule

Motiveer chauffeurs om het maximale uit de wagen te halen. Door middel van de NEXTdriver beloningsmodule geef je chauffeurs de waardering die ze verdienen.

Beloningsmodule

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor