Persoonlijke coaching en opleiding van chauffeurs

Onderhoud het contact met leerlingen en chauffeurs. Met NEXTdriver kan een opleider eenvoudig teruggrijpen op aspecten uit fysieke trainingen of e-learnings. Tegelijkertijd onderhoudt de docent eenvoudig contact met chauffeurs.

De voordelen voor Opleiders

Contact met chauffeurs

Met NEXTdriver kan een docent de chauffeur coachen en kunt u nog meer bijdragen voor uw klant. Een docent grijpt via NEXTdriver eenvoudig terug op aspecten uit de fysieke of e-learning training.

Effectiviteit Code95

Code95 is een absolute noodzaak. Met NEXTdriver toont u de effectiviteit van een code95 training aan bij uw klant en volgt u de voortgang van chauffeurs op de voet.

Flexibiliteit

Chauffeurs verdienen tijdige coaching en snelle reacties op gestelde vragen. Met NEXTdriver is het eenvoudig, om tussen fysieke lessen door, ondersteuning aan chauffeurs te geven of bij uitval de coaching over te nemen.

Hoe ons platform ondersteuning geeft

Opleiders zien en spreken chauffeurs sporadisch en een docent ziet dezelfde chauffeur misschien maar een of twee keer per vijf jaar. Echt contact maken en onderhouden met chauffeurs is een uitdaging. Daarom hebben we met NEXTdriver ons platform ontworpen om eenvoudig en vaker in contact te blijven met chauffeurs.

1 platform voor alle chauffeurs

Met NEXTdriver hoeft u zich niet druk te maken over het gebruiken van verschillende platformen. Wij verzorgen de datavergaring van diverse boordcomputerleveranciers van uw klanten.

NEXTdriver heeft het gros van de boordcomputerleveranciers al gekoppeld aan haar platform dan wel voegt nieuwe leveranciers eenvoudig toe. Als opleider heef u dus één omgeving om snel en effectief de chauffeurs van uw klanten te coachen.

(dutch) Filters that can be found in the NEXTdriver coaching portal

Filters en Groepen

Door middel van slimme filters is het mogelijk om effectiever te coachen en bent u op de hoogte van ontwikkeling van de chauffeurs. Door middel van interne groepen kunnen chauffeurs onderling nog beter vergeleken worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een competitie op te zetten op basis van de locatie of het type transport.

Eenvoudige start

NEXTdriver biedt opleiders de mogelijkheid om te starten met eenvoudige rapportage aan de chauffeurs. Zo ontvangt een chauffeur zijn/haar voortgang en kunt u met de klant overleggen welke interventie en aanpak gepast is.

Truck driving on the road, cockpit view

Focus op coaching

NEXTdriver zorgt voor de kwaliteitscontrole van de data. Als opleider hoeft u zich dus alleen te concentreren op het ondersteunen en coachen van de chauffeurs.

Overzichtelijk te werk

Het Coaching Portaal is speciaal ontworpen voor het schaalbaar coachen van chauffeurs. Met het Portaal heeft een rijgedragcoach efficiënte communicatie met de chauffeurs, is het rijgedrag per chauffeur is inzichtelijk en kan de coach eenvoudig de goede en minder presterende chauffeurs filteren. Door actief te sturen op de prestaties van individuele chauffeurs en regelmatig het gesprek over rijgedrag aan te gaan met de chauffeurs verbeteren prestaties en blijven ze op niveau. Dit leidt tot consequent veiliger en duurzamer rijgedrag.

Gif explaining the effect of NEXTdriver on driver performance

Een opleider aan het woord

“Als ML Opleidingen levert de coaching een actueel inzicht in de performance van de chauffeurs bij onze klanten. We kunnen onze klanten beter laten zien welk resultaat we bereiken met onze opleiding, kunnen inspelen op persoonlijke behoeftes van chauffeurs en we ervaren wat er speelt binnen een logistieke onderneming. Zo kunnen we een klant beter van dienst zijn.”

Martin Maurits

CEO

Ook aan de slag met NEXTdriver?

Om onze missie te bereiken en persoonlijke service te leveren, werken we samen met lokale coaches en experts op de gebieden van transport, chauffeurscoaching, rijgedrag en educatie.

Met deze partners tillen we het ambacht van coachen naar een hoger niveau en werken we samen aan veilig rijgedrag.