Persoonlijke chauffeurscoaching

Onderhoud contact met leerlingen en chauffeurs

Opleiders zien chauffeurs hooguit een keer per jaar en een docent ziet dezelfde chauffeur een of twee keer per vijf jaar. Echt contact houden is dus lastig. Met NEXTdriver kan uw docent de chauffeur coachen en kunt u echt wat bijdragen voor uw klant. Ook kan een docent via NEXTdriver makkelijk teruggrijpen op aspecten uit de fysieke training of e-learning. Met NEXTdriver geeft een opleider de beste nazorg aan chauffeurs.

Gif explaining the effect of NEXTdriver on driver performance
Houd contact met chauffeurs
Opleiders zien chauffeurs hooguit een keer per jaar en een docent ziet dezelfde chauffeur misschien maar een of twee keer per vijf jaar. Echt contact maken en onderhouden is lastig.

Met NEXTdriver kan uw docent de chauffeur coachen en kunt u echt wat bijdragen voor uw klant. Ook kan een docent via NEXTdriver makkelijk teruggrijpen op aspecten uit de fysieke of e-learning training.

Met NEXTdriver geeft een opleider goede nazorg aan chauffeurs.
Verhogen effectiviteit code 95

Code95 is een absolute noodzaak. We weten ook dat het effect van (half)jaarlijkse trainingen na weken of maanden weg zal ebben. Door de aanvullende coaching volgt u de voortgang van een chauffeur op de voet.

Als opleider blijft u in verbinding met de chauffeurs en kunt u teruggrijpen op leerstof uit de opleiding of trainingen.

Met behulp van NEXTdriver toont u ook de effectiviteit van een code95 training  aan bij uw klant.

(dutch) Filters that can be found in the NEXTdriver coaching portal
Filters en Groepen
Door middel van slimme filters is het mogelijk om effectiever te coachen en bent u op de hoogte van ontwikkeling van de chauffeurs.

Door middel van interne groepen kunnen chauffeurs onderling nog beter vergeleken worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfsbreed een competitie op te zetten op basis van de locatie.

De voordelen van de NEXTdriver Toolbox voor coaches

1 platform voor complete rijgedragcoaching

Met NEXTdriver hoeft u zich niet druk te maken over datavergaring van diverse boordcomputerleveranciers van uw klanten.

NEXTdriver heeft het gros van de boordcomputerleveranciers al gekoppeld aan haar platform dan wel voegt nieuwe leveranciers eenvoudig toe. Als opleider heef u dus één omgeving om snel en effectief de chauffeurs van uw klanten te coachen.

Overzichtelijk te werk

Het Coaching Portaal is speciaal ontworpen voor het schaalbaar coachen van chauffeurs. Met het Portaal heeft een rijgedragcoach efficiënte communicatie met de chauffeurs, is het rijgedrag per chauffeur is inzichtelijk en kan de coach eenvoudig de goede en minder presterende chauffeurs filteren.

Door actief te sturen op de prestaties van individuele chauffeurs en regelmatig het gesprek over rijgedrag aan te gaan met de chauffeurs verbeteren prestaties en blijven ze op niveau. Dit leidt tot consequent veiliger en duurzamer rijgedrag.

Alleen focus op coaching

NEXTdriver zorgt voor de kwaliteitscontrole van de data. Als opleider hoeft u zich dus alleen te concentreren op het coachen van de chauffeurs. Geregeld zullen we contact hebben om ervaringen uit te wisselen en nog betere resultaten bereiken.

Coaching is zeer flexibel

We vinden het belangrijk dat een chauffeur tijdig coaching ontvangt en ook snel reactie ontvangt op gestelde vragen. Tegelijkertijd hoeft dat niet per ommegaande en gaat vooral om een langdurig effect. Daarmee is de coaching een ideale activiteit om tussen lessen door uit te voeren of bij uitval op te pakken. Heel flexibel dus.

Simpel beginnen

NEXTdriver biedt opleiders de mogelijkheid om te starten met een eenvoudige rapportage aan de chauffeurs. Zo ontvangt een chauffeur in elk geval zijn/haar voortgang en kunt u met de klant overleggen welke interventie gepast is. De coaching module kan dan ook worden geactiveerd.

Opleiding op maat

Door het inzicht in het daadwerkelijke rijgedrag van de chauffeurs, kunt u klanten beter adviseren in de opleidingsbehoefte. Ook delen chauffeurs vaak andere zorgen over hun werk(omstandigheden), wat u als opleider weer aanleiding geeft om in contact te treden met de klant en deze daarbij te helpen. Zo heeft u vaker contact met uw klant en kunt u meer maatwerk leveren.

Verhogen effectiviteit Code95

Code95 is een absolute noodzaak. We weten echter ook dat het effect na weken of maanden weg kan ebben. Door de aanvullende coaching ziet u volgt u de voortgang van een chauffeur op de voet. Als opleider grijp je terug op leerstof uit de training en blijft u in verbinding met de chauffeurs. Met NEXTdriver toont u ook de effectiviteit van een code95 aan bij uw klant.

Meer dan coaching

NEXTdriver werkt aan de doorontwikkeling van haar chauffeursplatfom. Op termijn zal andere chauffeursgerelateerde data worden toegevoegd. Denk daarbij aan schade- en boetedata, maar ook tachograaf data. Zo kunnen we samen een klant nog beter helpen in kosten- en risicoreductie.

Coachingsplatform in uw eigen huisstijl?

Hoe mooi is dat, het gemak met een handige coachingtool en ook nog eens in uw huisstijl. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Ook aan de slag met NEXTdriver?

Wij staan klaar om samen met opleiders veilig en zuinig rijden bereikbaar te maken voor elke transportonderneming.

Zo werken we gezamenlijk toe naar een duurzame en veilige transportsector.