Persoonlijke chauffeurscoaching

NEXTdriver is de schaalbare oplossing voor het coachen van chauffeurs

Met het NEXTdriver Coaching Portaal heeft u een compleet overzicht in het rijgedrag van chauffeurs en kunt u eenvoudig en effectief met chauffeurs communiceren. 

Zo blijft de betrokkenheid van de chauffeurs hoog en werkt u actief aan de saamhorigheid binnen uw onderneming.

75% sneller communiceren met uw chauffeurs door middel van onze voorbeeldantwoorden.

Gif explaining the effect of NEXTdriver on driver performance
1 overzichtelijke portaal

Het Coaching Portaal is speciaal ontworpen voor het schaalbaar coachen van chauffeurs. Met het Portaal heeft een rijgedragcoach efficiënte communicatie met de chauffeurs, is het rijgedrag per chauffeur is inzichtelijk en kan de coach eenvoudig de goede en minder presterende chauffeurs filteren.

Door actief te sturen op de prestaties van individuele chauffeurs en regelmatig het gesprek over rijgedrag aan te gaan met de chauffeurs verbeteren prestaties en blijven ze op niveau. Dit leidt tot consequent veiliger en duurzamer rijgedrag.

(dutch) Filters that can be found in the NEXTdriver coaching portal
Filters en Groepen
Door middel van slimme filters is het mogelijk om effectiever te coachen en bent u op de hoogte van ontwikkeling van de chauffeurs.

Door middel van interne groepen kunnen chauffeurs onderling nog beter vergeleken worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bedrijfsbreed een competitie op te zetten op basis van de locatie.

De voordelen van de NEXTdriver Toolbox voor coaches

Onderling competitie voor chauffeurs

Chauffeurs hebben de mogelijkheid om de eigen prestaties met elkaar te vergelijken. Vergelijk per locatie of type transport en bekijk hoe de prestaties zijn verbeterd. Tevens ziet de chauffeur zijn groei over de afgelopen weken.

Motiveer door middel van beloningen

De mobiele applicatie beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en doe mee om het beste uit jezelf en je collega's te halen.

Persoonlijk contact en coaching

De chauffeurs krijgen persoonlijke coaching van onze coaching experts, die rekening houden met hun specifieke voortgang en kansen. Zo krijgt elke chauffeur specifieke inzichten en advies om zijn/haar rijgedrag te verbeteren. Daarnaast kan iedere chauffeur eenvoudig via de app contact opnemen met onze coaching experts bij vragen of opmerkingen.

Consistente aandacht voor het rijgedrag

Wekelijkse scores geven chauffeurs inzicht over het rijgedrag. Elke wekelijkse score heeft een eigen persoonlijk advies volgens beproefde feedbackmethodes.

1 platform voor complete rijgedragcoaching

De gegevens van verschillende boordcomputerleveranciers maken voor onze service geen verschil. NEXTdriver zorgt voor de controle van data en maakt de verschillen tussen boordcomputerleveranciers gelijk. Hierdoor is het mogelijk om chauffeurs eerlijk met elkaar te vergelijken.

Transportondernemingen die werken met de NEXTdriver Toolbox

Coaches van onderstaande transportondernemingen werken met de NEXTdriver Toolbox en geven consistente, persoonlijke feedback aan hun chauffeurs. Chauffeurs hebben de kans zich professioneel te ontwikkelen en hebben mogelijkheid voor terugkoppeling.

Ook aan de slag met onze toolbox?

Wij staan klaar om veilig en zuinig rijden bereikbaar te maken voor elke transportonderneming.

Zo werken we toe naar een duurzame en veilige transportsector.