Duurzaame inzet Veiligere inzet van het wagenpark

NEXTdriver is de schaalbare oplossing voor het coachen van chauffeurs

Verhoog de rijveiligheid van uw werknemers, verminder het brandstofverbruik en optimaliseer het benodigde onderhoud aan het wagenpark door middel van persoonlijke, consistente coaching van het geleverde rijgedrag.

Het duurzame iniatief voor wegtransport

Transportondernemingen die actief coachen op het rijgedrag zijn initiatiefnemers van duurzaam en veilig rijgedrag. Positioneer uzelf als de transportonderneming die klaar is voor de toekomst bij uw personeel en klantenbestand.

Motiveer en beloon uw chauffeurs

Chauffeurs die consistente en persoonlijke aandacht krijgen voor het rijgedrag zijn meer tevreden werknemers. Werknemers blijven langer bij uw bedrijf en krijgen de kans om zich te blijven ontwikkelen. Tevens geeft u uw personeel een methode om anoniem terugkoppeling te geven over de geleverde prestaties. Door goed rijgedrag te belonen raken chauffeurs nog meer gemotiveerd om met het eigen rijgedrag aan de slag te gaan.

Efficiënte communicatie

Als transportonderneming wilt u voldoen aan de klantenwensen en het liefste de verwachtingen overtreffen. Efficiënte communicatie tussen kantoor en chauffeur is daarbij een belangrijke schakel, iets wat we binnen NEXTdriver bewerkstelligen door middel van onze chauffeurs applicatie.

Snel inzicht op de prestaties van uw wagenpark

Het Management Portaal van NEXTdriver

NEXTdriver management portal example

Door ons Management Portaal is het eenvoudig om inzage te krijgen in de prestaties van de gehele chauffeursgroep. Uw coach doet het werk en u ziet als manager of de presentaties op het juiste niveau liggen of een afwijking in de trend vertonen. Zo behoudt u overzicht zonder micromanagement.

In één overzichtscherm is het mogelijk om het brandstofverbruik, CO2 uitstoot, de betrokkenheid van het personeel en de geleverde rijprestaties in te zien. Zo heeft het management direct een beeld van de effectiviteit van chauffeurscoaching en ondersteunt het portaal de besluitvorming van het management team.

De fleetmanager heeft de mogelijkheid om groepen aan te maken en kan ook zelf nieuwe chauffeurs toevoegen of chauffeurs verwijderen.

1 platform voor alle OEMs

Transportondernemingen werken vaak met verschillende merken vrachtwagens en of verschillende boordcomputers. Het coachen van chauffeurs met verschillende databronnen is een uitdaging door het verschil in databronnen. NEXTdriver voor een uniform overzicht aan het management, terwijl coaches en chauffeurs deze gelijkgetrokken data gebruiken in het coach portaal en de chauffeurs applicatie.

Onze aanpak loont

NEXTdriver coaching werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig en consistent te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in het rijgedrag van chauffeurs.

Gif explaining the effect of NEXTdriver on driver performance

Een Fleetmanager aan het woord

Dagelijks rijden meer dan 2000 chauffeurs in Europa met behulp van onze ondersteuning. Lees de ervaringen van Jongeneel, Freightline Europe en andere transportbedrijven over onze service.

Onze klanten

Ondersteun uw coaches en chauffeurs

Wij maken veilig en duurzaam rijgedrag bereikbaar voor elke transportonderneming. Bespaar minimaal 4% aan brandstof en reduceer uw schadegevallen.