Refereer collega's en verdien!

Nodig een collega uit je netwerk uit om het gesprek over chauffeurscoaching met ons aan te gaan.

Volg het stappenplan en ontvang gratis de beloningsmodule voor minimaal 1 kwartaal.

Bedenk wie je wil introduceren

Wie in je netwerk zou NEXTdriver goed kunnen gebruiken?

Klik op de knop 👇🏽 om ons vooropgestelde bericht te gebruiken ter introductie. Het enige wat je nog moet doen is het invullen van het e-mailadres van het collega-transportbedrijf.

Je kunt deze template naar eigen smaak aanpassen, maar zorg ervoor dat de belangrijkste informatie, zoals de meeting link en de CC, behouden blijft.

Verstuur de email en stapel je beloningen op

Stuur de e-mail vervolgens naar de te introduceren collega-transportbedrijf en herhaal dit proces voor elke klant die je wilt introduceren.

Voor elke succesvolle doorverwijzing waaruit een meeting komt ontvang jullie beiden een kwartaal gratis toegang tot de beloningsmodule van NEXTdriver.

Geen omkijken

Je hoeft de doorverwijzingen niet in de gaten te houden. NEXTdriver zal contact met je opnemen om de resultaten van je doorverwijzingen te melden.

Nieuwe klant aangedragen?

Als de door jou aangebrachte transportbedrijven zich aanmelden bij NEXTdriver en ons platform gaan gebruiken, kom je in aanmerking voor extra beloningen.

Denk aan Tony Chocolonely repen of andere ludieke beloningen om je chauffeursgroep extra gemotiveerd te houden!

Spelregels

  • Deelnemers moeten de email template gebruiken om mee te doen aan deze actie.
  • Wil je de beloningsmodule niet gebruiken, maar help je NEXTdriver wel aan een introductie? NEXTdriver zorgt voor gratis repen Tony Chocolonely voor je chauffeurs.
  • NEXTdriver moet altijd in de CC van de email meegenomen worden. Indien niet is het onmogelijk om mee te doen aan deze actie.
  • Tekenen meerdere aangedragen collega-transportbedrijven uit je netwerk bij NEXTdriver? Dan ontvang je én de beloningsmodule én speciale NEXTdriver beloningen voor je chauffeurs.

Email Template

Onderwerp: Introductie van NEXTdriver - Ondersteun je chauffeurs met structurele en persoonlijke coaching

CC: sales@nextdriver.nl

Start Mail:

Beste [Naam van de ontvanger],

Ik neem contact met je op ter introductie van NEXTdriver, een platform waarmee we onze chauffeurs van persoonlijke en structurele coaching voorzien en mooie resultaten behalen.

Zelf heb ik de waarde van NEXTdriver ervaren, ze bieden effectievere tools om het rijgedrag van chauffeurs te optimaliseren dan dat wij eerder gebruikt hebben. Dit heeft geleid tot betere efficiëntie en kostenbesparingen voor ons bedrijf.

Aangezien wij elkaar kennen geloof ik dat jouw organisatie ook aanzienlijke voordelen zou kunnen halen uit het gebruik van NEXTdriver. Daarom wil ik je uitnodigen voor een informele online meeting met iemand van NEXTdriver om je meer te laten zien over hoe NEXTdriver ons heeft geholpen en hoe het jouw logistieke onderneming ten goede kan komen. Dat geeft ons beiden een kwartaal lang de mogelijkheid om de beloningsmodule gratis te gebruiken.

Een meeting inplannen kan via de volgende link: https://sd-insights.pipedrive.com/scheduler/zGyD4FzX/nextdriver-introduction

Met mijn introductie kunnen jullie ook de voordelen van NEXTdriver ervaren in samenwerking met de beloningsmodule!

Met vriendelijke groet,

Je naam & functie

Waarom werkt het belonen van chauffeurs

Transportondernemingen, die chauffeurs consistente beloningen geven voor het geleverde rijgedrag, realiseren een hoger rendement van het wagenpark, meer tevreden chauffeurs en minder onderhoudskosten ten opzichte van ondernemingen die niet belonen of de coaching structureel oppakken.

Lees alles over het belonen van chauffeurs, inclusief beloningsvoorbeelden, op onze Beloningsmodule pagina met onderstaande knop👇🏽

Vragen?

Neem contact met ons op met de onderstaande knop.